"Ali bi bilo možno ponovno videti posnetek sobotne maše?"

"Ali bi bilo možno ponovno videti posnetek sobotne maše?"

To je eno od zelo pogostih vprašanj, ki jih dobivamo v teh dneh, bodisi od tistih, ki so prenos spremljali, še bolj od tistih, ki ga niso, pa so slišali od drugih, da je bilo na Preloki res veličastno.  

Naš odgovor je: DA, vendar po počitnicah, predvidoma v soboto, 7. septembra. To bo točno 14 dni pred velikim romanjem v Niš v Srbiji, kamor je vse prisotne povabil beograjski nadškof msg. Hočevar.

Medtem iz sveta še vedno prihajajo številni pohvalni odmevi na naš internetni prenos. V posebnem zahvalnem pismu sta se nam mdr. oglasili Ana in Anica Simčič iz Kitchenera ter  Meta in Vinko Ivanušič iz Škofje Loke (Vinko je Juretov bratranec).

Vabimo pa še druge naše rojake po svetu, ki ste spremljali prenos, pa se med prenosom niste identificirali z imenom in priimkom, da se nam oglasite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., da vas bomo lahko obvestili, ko se bomo na Preloki lotili spet kakega takega podviga.

 Kot rečeno, bomo torej septembra, ko se bomo vsi sveži in spočiti in polni novih idej vrnili na "položaje", na www.preloka.si naložili celotno slovesno mašo. In bomo lahko vsi skupaj podoživeli naše julijsko srečanje in morda "odkrivali v njem še nove dimenzije in nove čudeže", kot je v pridigi dejal msgr. Hočevar.

In povejte naprej!

A. S. (19. 7. 2013)

Deli z ostalimi