Razglašamo zmagovalni odgovor

Po spletu debat, vaših odzivov in tudi klikov na katerega od 21 odgovorov, ki smo jih prejeli na temo značaja belokranjskega človeka, razglašamo, da je nesporni zmagovalec natečaja prav zadnji prispeli odgovor (št. 21). To je EKSKLUZIVNI VIDEO Z DAKOTO DC-3.

Ta video je sprožil pravi mali vihar in je potem še vse počitnice "povzročal toliko hrupa in dvigoval toliko prahu", da je naš e-poštni nabiralnik pokal po vseh šivih.

Ta video je namreč odprl novo, očitno žgoče vprašanje: Zakaj je naša Dakota DC-3 odletela? Poglejmo nekaj vaših odgovorov:

Božidar Flajšman: Ta video je super. Avtor bi lahko izdelal tudi video, kako bosta jeseni odletela Srednja šola v Metliki, Dijaški dom v Črnomlju ... In kako se nekateri na vse kriplje trudijo, da v Belo krajino ne bi priletel tunel.

Mojca: Zakaj je ta Dakota odletela? Saj se vidi: ker je tu zehala. Je bila grozno osamljena. Ni mladine, ni primerne družbe, ni zabave, ni dela, je sama žalost i depra.

M. S.: Pobegnila je z razlogom. Tu ji je blo dolgčas za umret! Je mela vsega že poln kufr. Zdaj bo kufre spokal i odletel tudi šengenfest. Kaj čmo, ni dnara - ni muzike, a ne!

Tončka: Beli krajini se res ne piše nič dobrega. Še njegovo veličanstvo kralj Enklav I. je svojo kraljevino Enklavo iz bližine Metlike preselil na srbsko-hrvaško mejo. Je presodil, da so njegovi belokranjski podaniki in tlačani prerevni, da bi imel kakšno korist od njih. Tako je to, zdaj nimamo več ni kralja ni avijona!!!

V naslednjem prispevku pa o nagrajencu našega natečaja in seveda nagradi.

(18. 9. 2015)